Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Becoming Icons

Lappeenranta | Kulttuuritila Nuijamies

Becoming Icons on kahden tamperelaisen drag- taiteilijan, Carrien ja Tina the Ballerinan upea drag-musikaali, joka ammentaa esikuvista; Miten esikuvat ovat vaikuttaneet meihin kaikkiin, kuinka paljon he ovat antaneet meille voimaa- ja millaisia erilaisia esikuvia meillä on. Draamallinen esitys käy läpi esiintyjien omaa elämää, joita esikuvat ovat värittäneet- ja esikuvat vaikuttavat edelleen heidän elämiinsä!
Vähän yli tunnin mittainen esitys ammentaa esikuvistamme ja meihin vaikuttaneiden upeiden artistien sekämusikaalien musiikeista; Musiikkia musikaaleista The Greatest Showman sekä Kinky Boots, ja musiikkia artisteilta Vesala, Kaija Koo ja RuPaul, muutamia mainitaksemme.
Becoming Icons -musikaalin kantaesitys järjestettiin Tampereella su 23.8.2020 ja sen jälkeen sitä on esitetty ympäri Suomea. Becoming Icons on ollut osana Helsinki Priden ja Kuopio Priden virallista ohjelmistoa. Musikaali on ollut suosittu ja saanut yleisöltä todella hyvää palautetta
Liput: 25€ normaalihinta, 20€ Nuijamiehen jäsenet, lapset (alle 15v), opiskelijat ja eläkeläiset. Tapahtuma on ikärajaton!

Tapahtuma-ajat: 

  • to 14.10. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Kulttuuritila Nuijamies

Sijaintikunta: 

Lappeenranta

Käyntiosoite: 

Valtakatu 39

Postinumero: 

53100

Postitoimipaikka: 

Lappeenranta

Sähköposti: 

kulttuuritila@nuijamies.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

20/25€

Lipunmyyjät: